BioMenü BIO PUMPKIN PROTEIN prášek se vyrábí z dýňových semínek vypěstovaných v Evropské unii. Při standardním postupu je obsah oleje v očištěných, vytříděných semenech cca. 90 % se vymačká, poté se zbývající hmota rozemele na jemný prášek. Dvě třetiny výsledného proteinového prášku z dýňových semínek jsou rostlinné bílkoviny a dalších cca. 11% je vysoce kvalitní dietní rostlinná vláknina. Jako vynikající zdroj rostlinných bílkovin může účinně podporovat vědomou dietu, obsah minerálů může pomoci dosáhnout/udržet vyrovnaný duševní stav, zmírnit příznaky mužských obtíží, které se rozvíjejí v dospělosti, a snížit pravděpodobnost vzniku některých druhů rakoviny. Díky extrémně vysokému obsahu hořčíku dokáže vyrovnávat krevní tlak, snižovat obtíže lidí se srdeční dysfunkcí, vyživovat stavbu kostí a snižovat hladinu cukru v krvi. Mezi proteinovými prášky se jedná o všestranný a chutný zdroj BIO potravy, který lze využít jedinečným způsobem. Míchaný do nápojů v syrové formě nebo pro pečení (těstoviny, chléb a koláče) a vaření může být také perfektní volbou pro obohacení pudinků nebo koktejlů.
Bio; Veganské; Z přírodních materiálů; Neozářené; Bez umělých příchutí; Bez umělých barviv; Bez konzervantů; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahuje žádný přidaný cukr; Bez alergenů; Nízký obsah nasycených tuků; Nízký obsah cukru; Je bohatý na vlákninu; Je bohatý na bílkoviny; Neobsahuje žádný přidaný sodík/sůl
Dávkování, doporučené použití, skladování
1 porce = 20-30 g
Míchané do nápojů nebo na pečení a vaření
Ingredience
100% organický proteinový prášek z dýňových semínek bez přísad
Tabulka ingrediencí
Energie | 1619 kJ/387 kcal |
Tuky | 9,3 g |
- ve kterém nasycené mastné kyseliny | 1,3 g |
Sacharid | 4,9 g |
- ve kterém cukr | 1,4 g |
Vláknina | 10,8 g |
Bílkovin | 65 g |
Sůl | 0,06 g |
Průměrné hodnoty. Pravidelně kontrolujeme naše nutriční informace.
Varování
- KvalitníJelikož se jedná o přírodní produkt, nutriční vlastnosti se mohou měnit v závislosti na podmínkách prostředí a v průběhu času.
Popisy produktů vycházejí z informací výrobce produktu nebo suroviny, stejně jako obecné informace o složkách produktu, které jsou typicky podložené vědeckými publikacemi, nepopisují konkrétní vlastnosti daného produktu. Berte to prosím v úvahu při čtení popisů produktů, recenzí, reklam a dalších informací!