Bio těstoviny spirulina Felicia jsou vyrobeny z italské spiruliny Apulia Kundi, která je zdrojem vlákniny, železa a draslíku a je přirozeně bezlepková. Hnědá rýže dodává produktu jedinečnou a plnou chuť.
100% kruhový dodavatelský řetězec apulské spiruliny pro pěstování této cenné řasy, výrobce Felicie se spojil s mladou společností z Puglia, ApuliaKundi, s cílem chránit přírodní zdroje planety, jako je voda. Závod na výrobu řas spirulina je dalším krokem na cestě k uhlíkové neutralitě. Voda použitá během výrobního procesu se po úpravě vrací zpět do systému.
Spirulina je potravinou budoucnosti
Spirulina, považovaná od starověku za potravu bohů, je mikrořasa, která se vyznačuje nejen vysokou nutriční hodnotou, ale také nízkým dopadem na životní prostředí. FAO ji označila za potravinu budoucnosti a Světová zdravotnická organizace ji označila za nejlepší potravinu 21. století. Je to nejkompletnější a nejvýživnější potravina na světě.
Bio; Veganské; Z přírodních materiálů; Neozářené; Bezlepkový; Bez umělých příchutí; Bez umělých barviv; Bez konzervantů; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahuje žádný přidaný cukr; Nízký obsah nasycených tuků; Bez cukru; Zdroj vlákniny; Neobsahuje žádný přidaný sodík/sůl
Dávkování, doporučené použití, skladování
1 porce = podle chuti
podle chuti
Jeho konzumace může být pestrá pro celou rodinu, obsahuje cenné živiny. Lze z něj připravit různá jídla s omáčkami nebo studený těstovinový salát.
Ingredience
98% organická hnědá rýžová mouka, 2% řasy spirulina
Tabulka ingrediencí
Energie | 1481 kJ/354 kcal | |
Tuky | 3,2 g | |
- ve kterém nasycené mastné kyseliny | 0,8 g | |
Sacharid | 71 g | |
- ve kterém cukr | 0,3 g | |
Vláknina | 4,8 g | |
Bílkovin | 8,7 g | |
Sůl | 0,07 g | |
Žehlicka | 2,1 g | 15.00 |
Draslík | 308 mg | 15.00 |
1 NRV (Nutrient Reference Values): Doporučená referenční hodnota denního příjmu pro dospělé (8400 kJ/2000 kcal)
Průměrné hodnoty. Pravidelně kontrolujeme naše nutriční informace.
Popisy produktů vycházejí z informací výrobce produktu nebo suroviny, stejně jako obecné informace o složkách produktu, které jsou typicky podložené vědeckými publikacemi, nepopisují konkrétní vlastnosti daného produktu. Berte to prosím v úvahu při čtení popisů produktů, recenzí, reklam a dalších informací!