Špalda je prastaré žitné zrno, které, přestože pochází z jižní Evropy, je v Evropě široce pěstováno. Jeho obliba v 19. století poklesla, ale nyní se vrací jako zdravá potravina.
Pšenice špalda je celozrnné zrno bohaté na živiny, s vysokým obsahem bílkovin a oříškovou chutí.
Bio; Veganské; Z přírodních materiálů; Neozářené; Bez umělých příchutí; Bez umělých barviv; Bez konzervantů; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neobsahuje žádný přidaný cukr; Nízký obsah tuku; Nízký obsah nasycených tuků; Nízký obsah cukru; Je bohatý na vlákninu; Zdroj bílkovin; Zvláště nízký obsah sodíku/soli
Dávkování, doporučené použití, skladování
1 porce = podle chuti
podle chuti
Ingredience
100% bio pšenice špalda (Triticum spelta L.); Alergeny: obsahuje lepek, může obsahovat stopy sóji, hořčičných semínek, sezamu a lupiny
Tabulka ingrediencí
Energie | 1457 kJ/348 kcal |
Tuky | 1,7 g |
- ve kterém nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharid | 60 g |
- ve kterém cukr | 0,7 g |
Vláknina | 10 g |
Bílkovin | 17 g |
Sůl | < 0,01 g |
Průměrné hodnoty. Pravidelně kontrolujeme naše nutriční informace.
Varování
- KvalitníJelikož se jedná o přírodní produkt, nutriční vlastnosti se mohou měnit v závislosti na podmínkách prostředí a v průběhu času.
Popisy produktů vycházejí z informací výrobce produktu nebo suroviny, stejně jako obecné informace o složkách produktu, které jsou typicky podložené vědeckými publikacemi, nepopisují konkrétní vlastnosti daného produktu. Berte to prosím v úvahu při čtení popisů produktů, recenzí, reklam a dalších informací!